You say that you are close, is close the closest star?

Hej där bloggen!
Idag har jag varit ganska produktiv, började morgonen med lite konditionsövningar, fyfan vilken dålig kondis jag har?
Sen blev det en efterlängtad dusch och mamma mia var skönt det var! Sedan blev det en kopp te och en knäckebrödsmacka med ägg, typ det bästa jag vet med andra ord.
Sen började jag fixa lite på mitt rum då jag "gjort om" lite, har rättare sagt köpt lite nya inredningsgrejer och tagit bort allt från en av väggarna i mitt rum. Jag ville göra något på ena garderobsväggen då den är precis bredvid där jag sminkar mig, och då är jag alltså där ganska ofta så ville ha något som jag vill se ofta helt enkelt.
Så detta blev resultatet:

Är inte helt klar då jag funderar på om jag ska ha en text ovanför och en lite smalare bild eller liknande bredvid bilden på mig och Troye! Resultatet blev helt enkelt en vägg full av kärlek! Bara bilder på sånt som gör mig glad, därav bilder på mina vänner och min flickvän (plus troye biljetten och en bild på oss).

Sen började jag fundera på vad jag skulle göra på min "huvudvägg", jag hade satt min världskarta i mitten av den och det såg bara så himla tomt ut... Emmalisa gav mig tipset att gå in på sidan allposters.se och kolla efter olika posters jag kan sätta upp, och det tog mig ca 10 sek innan jag hittade precis vad jag vill ha på väggen!
Så jag flyttade världskartan till en annan vägg och väntar nu på 3 JÄTTEFINA posters som jag tycker passar mig personligen!
Såhär ser dem ut!! Hur fina?? Älskar att dem använt äldre versioner av saker, skrivmaskin, LP-spelare, sånt som jag älskar! Blev vilket som jättenöjd, hoppas dem är snabba med leveransen!

Vad har jag gjort mer idag, planerat middag, gått till ica och köpt ingredienser och sökt jobb. 
Har ändå varit ganska produktiv med andra ord!
Idag blir det vegetarisk pad thai och så ska jag göra vegansk kokosnötsglass!

Kram på er!Kom ihåg mig?