You know I told you that I wasn't scared. Well, I lied

Hörni, idag har det inte varit en bra dag alls.
Det började med att jag sov väldigt dåligt och drömde att jag blev väckt vid 7 och allt var bara så verkligt så sen när jag vaknade vid 9 var hjärnan helt mos men kunde inte somna om alls. 
Det enda positiva med det var att jag kom upp tidigt och tog en morgonjogg... i -15, mindre kul.
Sen kom jag in och åt frukost och sen var det dags att diska ett enormt diskberg!!!
Sen har jag gjort lite smågrejer, typ noppat ögonbrynen, testat mitt nya smink jag beställde och lite sådant.
Sen tänkte jag göra några hemmaövningar, träna lite styrka, kom en bit sen fick jag den absolut sjukaste och jobbigaste panikångestattacken på länge. Hjärtat gick i 120 jag slog och sparkade i väggar, höll på att slå lite för hårt i mitt fönster, krossade nästan en glasburk, hyperventilerade och störtbölade, och det gick inte över. 
Försökte lugna ner mig men ingenting gick, var liksom fast i paniken, tårarna bara rann och rann och rann och jag var både rädd och frustrerad. Efter ca 30 minuter hade jag lugnat ner mig något i alla fall, jag grät fortfarande och hjärtat slog lite för fort men annars var det lugnt. 
Efter det har jag gått med tung och jobbig ångest och hjärtat slår fortfarande i otakt och får hjärtklappningar då och då.
Satte mig i duschen och lät vattnet rinna ett tag för att det skulle bli bättre, men mår fortfarande väldigt dåligt. 

Jag är faktiskt väldigt rädd, det var längesen jag hade såna här kraftiga panikångestattacker, eller det var längesen jag hade panikångest överlag. Mildare ångestattacker har jag haft då och då, men inte med panik inblandat. 

Nej, nu ska jag försöka ta hand om mig själv lite med en kopp te och en bra film. 

Massa kramar på er. Kom ihåg mig?