This all goes away, every cruel word, every pain, for a day.

Idag blir det en lista jag snott från min fina vän Josefin (kolla hennes blogg här!) som gjorde denna som en torsdagslista, men eftersom det är fredag idag blir det en fredagslista för mig!

Hur mår du idag?
Jag mår svindåligt för att vara ärlig! Vaknade med sjuk mensvärk och halvlåg i nån konstig position inne på badrumsgolvet halva morgonen. Sen kan jag fått i mig lite för mycket värktabletter vilket är mycket dåligt då jag har ett förflutet med överdosering så mår min kropp inte så jättebra just nu. Men mensvärken är borta i alla fall, men om den kommer tillbaka får jag inte ta fler värktabletter :)) Sen pratade jag med min mamma om lite grejer och hela samtalet slutade i tårar och jag gick till biblioteket för att lugna ner mig (min safezone), så är både dåsig, illamående och allmänt slut idag.

Vad har du ätit idag?
Hönökaka med ost på, skulle äta middag men illamåendet är fan inte att leka med.

Vad gör du nu?
Ligger i min säng, känner sakta men säkert att jag börjar få tillbaka mensvärken i skrivande stund (HJÄLP)

Vem saknar du?
Mina vänner då jag inte träffat en enda människa (då jag knappt lämnat lägenheten) förutom min familj på snart 2v pga skyhög ångest. (och henne)

Vad funderar du på just nu?
Om jag ska stoppa in värmekudden i mikron before it's too late.

Dagens tråkigaste?
Vädret!!! så blåsigt och kyligt och småregnigt och allmänt ruggigt. 

Dagens bästa?
Att jag läste ut Binge idag!! Asså praise Tyler Oakley för sin ärlighet, sitt sätt att skriva och sin personlighet! Det betyder att jag har läst 2 böcker under 24h!

Vad har du gjort idag?
Legat i sängen och läst, legat på toalett golvet och dött (läste då också), varit på biblioteket och lånat böcker (och läst) och umgåtts lite med min mamma.

Vad ser du mest fram emot idag?
Att gå och lägga mig igen faktiskt, och kanske äta lite chokladglass från tofuline vi köpte igår.

Hur jag i skrivande stund ser ut, halvnaken och sliten som fan Kom ihåg mig?