I told her that I loved her, was not sure if she heard

spillde te över halva tröjan efter detta

Idag har det varit en produktiv dag, och dagen är inte ens slut än?
Dagen började med att larmet ringde vid 10 och jag vaknade 4 minuter innan det ringde ;)))
Jag hade tvättstugetid vid 12 så tänkte att jag skulle äta lite frukost och förbereda inför att tvätta, men självklart låg jag i sängen ett tag och drog mig och kollade lite youtubevideos som vanligt. Drog mig ur sängen för att äta lite frukost, en kopp te och en skål med yoghurt, müsli, kokos, solroskärnor och lite linfrön. Såg att mitt paket från MadLady hade kommit! Sjukt snabb leverans då jag beställde dem natten mellan söndag och måndag, sjukt bra service!

Gick sedan ner med tvätten och satte igång två maskiner, fyfan asså tvättstugan ligger nere i källaren och det är bara så obehagligt där nere, hatar att gå ner där själv... Men med hög musik i öronen funkade det bra!
Gick sedan upp och tvättade alla mina sminkborstar då det var ett tag sen (woops) måste bli bättre på det, för asså fyfan va mycket skit som samlas i dem där borstarna? Dem ligger fortfarande på torkning just nu så vi får hoppas att dem är torra till imorgon! Sen gick jag tillbaka ner i tvättstugan och hängde upp all tvätt sen promenerade jag till Rusta för att kolla lite efter inredningsprylar, fick med mig plastblommor hem (även handkräm och rakhyvlar hahah) men blommorna kostade alltså 4kr styck!! Sen gick jag vidare till Willys och köpte tre sorters te (är beroende av te). Sen gick jag tillbaka hem och svängde in på HM för att jag skulle köpa en ny pincett då jag glömde min hos emmalisa, kom ut med en ny pincett, 5 par nya trosor, en ny bh och en ny ögonbrynspalett... SÅNT SOM HÄNDER! 

Sen kom jag hem, hämtade tvätten, la in allt i garderoben, sen fixade jag lite sen lunch (matlåda från igår, pastasallad med marinerade kikärter och bondbönor<333) och fixade en kopp te, som ni ser på bilden så dricker jag ur min asfräna kopp som ser ut som ett kameraobjektiv som jag fick i julklapp av Emmalisa! La mig i sängen och käka medan jag tittade på Therese Lindgrens nya video, har börjat älska henne så mycket! 
Nu ska jag fixa lite på mitt rum, började med det igår då jag håller på att göra om lite. Resultat får ni senare när jag är klar!

Hoppas ni haft en fin dag lovely people. Kom ihåg mig?