This all goes away, every cruel word, every pain, for a day.

Idag blir det en lista jag snott från min fina vän Josefin (kolla hennes blogg här!) som gjorde denna som en torsdagslista, men eftersom det är fredag idag blir det en fredagslista för mig!

Hur mår du idag?
Jag mår svindåligt för att vara ärlig! Vaknade med sjuk mensvärk och halvlåg i nån konstig position inne på badrumsgolvet halva morgonen. Sen kan jag fått i mig lite för mycket värktabletter vilket är mycket dåligt då jag har ett förflutet med överdosering så mår min kropp inte så jättebra just nu. Men mensvärken är borta i alla fall, men om den kommer tillbaka får jag inte ta fler värktabletter :)) Sen pratade jag med min mamma om lite grejer och hela samtalet slutade i tårar och jag gick till biblioteket för att lugna ner mig (min safezone), så är både dåsig, illamående och allmänt slut idag.

Vad har du ätit idag?
Hönökaka med ost på, skulle äta middag men illamåendet är fan inte att leka med.

Vad gör du nu?
Ligger i min säng, känner sakta men säkert att jag börjar få tillbaka mensvärken i skrivande stund (HJÄLP)

Vem saknar du?
Mina vänner då jag inte träffat en enda människa (då jag knappt lämnat lägenheten) förutom min familj på snart 2v pga skyhög ångest. (och henne)

Vad funderar du på just nu?
Om jag ska stoppa in värmekudden i mikron before it's too late.

Dagens tråkigaste?
Vädret!!! så blåsigt och kyligt och småregnigt och allmänt ruggigt. 

Dagens bästa?
Att jag läste ut Binge idag!! Asså praise Tyler Oakley för sin ärlighet, sitt sätt att skriva och sin personlighet! Det betyder att jag har läst 2 böcker under 24h!

Vad har du gjort idag?
Legat i sängen och läst, legat på toalett golvet och dött (läste då också), varit på biblioteket och lånat böcker (och läst) och umgåtts lite med min mamma.

Vad ser du mest fram emot idag?
Att gå och lägga mig igen faktiskt, och kanske äta lite chokladglass från tofuline vi köpte igår.

Hur jag i skrivande stund ser ut, halvnaken och sliten som fan 

Now my heart's breaking and I don't know what to do, thought we were going strong, thought we were holding on, aren't we?

 
Mitt hjärta blöder.
Detta band. Denna video. Denna text. 
Allt gör så ont. 

You say that you are close, is close the closest star?

Hej där bloggen!
Idag har jag varit ganska produktiv, började morgonen med lite konditionsövningar, fyfan vilken dålig kondis jag har?
Sen blev det en efterlängtad dusch och mamma mia var skönt det var! Sedan blev det en kopp te och en knäckebrödsmacka med ägg, typ det bästa jag vet med andra ord.
Sen började jag fixa lite på mitt rum då jag "gjort om" lite, har rättare sagt köpt lite nya inredningsgrejer och tagit bort allt från en av väggarna i mitt rum. Jag ville göra något på ena garderobsväggen då den är precis bredvid där jag sminkar mig, och då är jag alltså där ganska ofta så ville ha något som jag vill se ofta helt enkelt.
Så detta blev resultatet:

Är inte helt klar då jag funderar på om jag ska ha en text ovanför och en lite smalare bild eller liknande bredvid bilden på mig och Troye! Resultatet blev helt enkelt en vägg full av kärlek! Bara bilder på sånt som gör mig glad, därav bilder på mina vänner och min flickvän (plus troye biljetten och en bild på oss).

Sen började jag fundera på vad jag skulle göra på min "huvudvägg", jag hade satt min världskarta i mitten av den och det såg bara så himla tomt ut... Emmalisa gav mig tipset att gå in på sidan allposters.se och kolla efter olika posters jag kan sätta upp, och det tog mig ca 10 sek innan jag hittade precis vad jag vill ha på väggen!
Så jag flyttade världskartan till en annan vägg och väntar nu på 3 JÄTTEFINA posters som jag tycker passar mig personligen!
Såhär ser dem ut!! Hur fina?? Älskar att dem använt äldre versioner av saker, skrivmaskin, LP-spelare, sånt som jag älskar! Blev vilket som jättenöjd, hoppas dem är snabba med leveransen!

Vad har jag gjort mer idag, planerat middag, gått till ica och köpt ingredienser och sökt jobb. 
Har ändå varit ganska produktiv med andra ord!
Idag blir det vegetarisk pad thai och så ska jag göra vegansk kokosnötsglass!

Kram på er!