So what are you waiting for, cause someone could love you more

HEJ VÄNNER! (ja jag räknar alla som läser min blogg för vänner)
Idag har det varit en fullspäckad och händelserik dag och jag är nöjd med min insats. 
Förutom mina skumma drömmar, tycker dem kan sluta typ helst igår. Den här gången drömde jag att jag vaknade av mitt larm halv 10, och inser att jag sovit förbi det som gick kvart över 9, jag går upp och sen vaknar jag PÅ RIKTIGT den här gången, och vet ni vad klockan är? KVART ÖVER 8 PÅ MORGONEN. 
Har på riktigt vaknat runt 8 snåret ca varje dag och blir så förvirrad över detta.

MEN BACK TO BUSINESS.
Jag låg kvar i sängen ett tag då min hjärna var smått förvirrad och seg efter den drömmen så jag låg i sängen och kolla lite youtubevideos innan jag STARTADE DAGEN.
Skriver alltid en "To-Do List" kvällen innan så jag har lite koll på hur jag ska lägga upp min dag.
Började dagen med 30 minuter yoga som min kära vän Josefin(känns som jag länkar till hennes blogg jämt MEN) som hade börjat med något som hette "30 days of yoga" som finns på youtube, och tänkte mest, ja varför inte?
Det var SÅ SKÖNT och en SÅ BRA START på dagen! Efter det var jag både mer utvilad och och piggare i både kropp och sinne så jag gav mig på nästa uppdrag, att städa klart mitt rum. 
Jag körde järnet på detta och flyttade på möbler hit och dit och gjorde en liten ommöblering och DAMMSÖG UNDER OCH BAKOM SÄNGEN. Fyfan va vidrigt det var, så mycket damm och annat skräp?
Hitta dessutom 3 tomma 1,5 liters Ramlösaflaskor under min säng? Beroende much? Samtidigt som jag gick runt och drack på en annan flaska... Kan vi uppskatta att det dessutom låg 2-3 tomma flaskor i vardagsrummet också?
Sen satte jag upp mina affischer jag bloggade om för ett par dagar sen som jag beställt! Gjorde dessutom OM (igen) för bilderna (eller ja en del av dem) som satt på garderoben som jag skrev om i samma inlägg är nu förflyttade och sitter under mina nya affischer! Ska få upp lite fler bilder där när mamma skrivit ut dem på jobbet, har tyvärr ingen egen skrivare...
Och på garderoben sitter det nu en fet affisch med Twenty One Pilots, ska utöka den också men vi får se hur det blir! 
Bild på allt detta får ni IMORGON då jag inte tagit några bilder idag och det började mörkna när jag blev klar. 
Sen fick jag hjälp av min kära bror med att hämta upp vår gamla LP-spelare så jag kunde få ha den på mitt rum! 
Den är jättefin och väldigt stor? Så den står nu vid änden av min säng där min lilla byrå stod förut som då är flyttad! 
Hmm kanske ska göra en liten room tour till min youtubekanal kanske??

Sen har jag duschat, bäddat rent i min säng, lagat fried ries till middag med min bror och kollat på farmen!
La mig i sängen för att söka lite jobb men såklart kommer jag inte in på min mail där jag har alla mina personliga brev och CVn och hela paketet... Drygt.
Så beställde istället sminkborstar och en TØP tröja från wish! Asså jag älskar wish så mycket det är inte bra för varken mig eller min plånbok, väntar fortfarande på ett par andra sminkborstar jag beställde där ifrån heheh, man kan aldrig få för många.

MEN OJ nu blev det mycket text som säkert ingen kommer palla läsa egentligen? Slänger in en bild för skojs skull.
Hoppas ni har det bra, puss.

 (bild från juli, asså det är ju typ längsen nu?)


Josefin    •     •  

Men åh yogakompis! <3<3<3


Kom ihåg mig?