Paradise//War zone

 

Hejsan vänner!
Idag har det inte varit en lika händelsefull dag som igår, idag vaknade jag när mitt larm vid kvart över 9 gick och hör och häpna, jag drömde inga konstiga drömmar, jag vaknade inte vid 8 och jag SOV ORDENTLIGT! Nöjd som jag var vid kvart över 9 valde jag ändå att ligga och dra mig ett tag. Sedan började jag dagen med yoga igen och har insett att jag har en väldigt utstående svanskota vilket gör allt jag lätt får blåmärken eller väldigt ont där vilket är jobbigt i vissa positioner. 
Idag var mamma ledig så hon kom hem efter sitt läkarbesök ett tag innan jag blev klar med min yoga, så efter det åt vi frukost ihop. När Linua hade vaknat och ätit så åkte vi och slängde skräp och jag och Linus stannade till vid ica där jag köpte mera tuschpennor! 
Vi promenerade sedan till en liten butik med asiatisk mat/dryck/snacks/vad du än vill ha där jag fick med min livet godaste godis, som nu är uppätet...
Sen har jag faktiskt inte gjort så mycket mer! Tänkte filma en video men eftersom det var så många hemma (och vakna) så jag spar det till imorgon!

Bilderna ovan är då hur mitt rum ser ut nu efter allt städande och omflyttande!


Bella    •     •   http://nouw.com/jennyizabella

Så fint du har det! :D


Kom ihåg mig?