Mina favoritappar just nu

7 Cups. 
7 cups är en app, även en hemsida, där man kan prata anonymt (eller inte) med utbildade frivilliga människor runt om i världen om vad som än händer i ditt liv, ifall du är stressad över skola/jobb, din hund dött, din partner har gjort slut med dig, du är deprimerad, har ångest eller bara vill prata med någon. Det finns dessutom någonting som heter "growth path" där man går ett steg varje dag eller flera gånger per dag, det man kan få göra är att lyssna på en sorts talande meditation, kanske skriva 3 saker man är tacksam för och så. Det finns dessutom forum man kan diskutera saker som man har gemensamt med andra och ja, jag tycker själv den är väldigt hjälpsam och det är skönt att man kan få prata med någon som man vet inte dömer en.

Stop, Breathe & Think.
Inte så mycket mer än en meditations app faktiskt!
Det finns många olika meditiationer som är anpassade för olika saker. Man kan dessutom kryssa i hur man känner sig för dagen så visar den meditationer som kan passa ens mående för dagen.
Jag brukar göra detta innan jag går och lägger mig då jag sovit väldigt oroligt den senaste tiden. Plus att illustrationerna är söta.

goodreads.
Jag skulle nog säga att goodreads är min absoluta favoritapp just nu då jag läser väldigt mycket böcker.
I goodreadsappen kan man söka på böcker, se böcker som liknar böcker man läst, göra "hyllor" med tillexempel böcker man läst, böcker man vill läsa och böcker man håller på med just nu. Goodreads har varje år en såkallad "reading challenge" där man skriver in ett mål på hur många böcker man vill läsa så lägger man till dem vart annat efter man läst dem, man kan uppdatera om vilken sida man är på och hur många procent av boken man läst tillexempel. Den är, för mig, jättepraktisk då jag lätt glömmer vilka böcker jag har läst och inte läst!

Recolor.
Som en målarbok, fast i mobilen, simple as that! Det är väldigt avslappnande att fylla i såna här grejer tycker jag och också någonting jag ibland kan göra innan jag går och lägger mig. 
Köpte dock en riktigt målarbok här om dagen, en såndär mysig mindfullness målarbok för vuxna med massa fina och härliga mönster! Men om man ej har en sådan är detta ett jättebra tips!
 Kom ihåg mig?