January Favorites

Fick denna idé och många av kategorierna från min nya favoritblogg(erska?) Ida Eriksson! Asså så otroligt bra innehåll och så otroligt VACKER blogg? Kollar den flera gånger om dagen, NI BORDE GÖRA DETSAMMA!


FILM
Oj, försöker tänka på vilka filmer jag sett nu i Januari faktiskt? Okej skoja, jag skrev ett helt inlägg om filmen, och det är helt klart A brilliant young mind som var den bästa filmen jag såg i Januari, inget snack om saken.

LÅT
Har lyssnat på så mycket musik senaste tiden men jag måste nog säga två olika!
Första är Zayns singel PILLOWTALK, även fast den kom ut såpass sent i Januari blev det en favorit väldigt fort även fast det är LÅNGT ifrån den musik jag vanligtvis lyssnar på. 
Sen även en låt av Flo Morrissey vid namn If you can't love this all goes away. Mycket fin låt och hennes röst är så mysig och lyssna på bara.

BOK
Har två favoriter där också!! Youtubenörd som jag är så är det faktiskt Binge av Tyler Oakley och A Work In Progress av Connor Franta som toppar denna månad!
 
SKÖNHETSPRODUKT
Detta är helt klart mina nya ögonskuggspaletter från Sleek! Jag är så sjukt imponerad av dessa att det inte finns. Dem testar inte på djur, dem har SJUK pigmentering, extremt fina färger och så många olika och välja mellan, dem är inte speciellt dyra heller, jag betalade inte mer än 150kr för en palett och det är SÅ VÄRT priset!! Ögonskuggorna håller i 24 TIMMAR, fattar ni? Det är ETT DYGN? Jag sov med ögonskuggan på och den satt kvar när jag vakna? Och var iprincip lika snygg som innan? Är mer än nöjd! Jag har paletterna Force of nature och Ultra matte v2!
 
QUOTE
 
Detta är bara så sant och det gör lite ont.

HÄNDELSE
Är det illa om jag iprincip inte kommer ihåg något av Januari alls? Det är som om min hjärna förträngt hela månaden? Bokstavligt talat? Jag skulle nog säga att det bästa var när man kompis ringde som befinner sig i Australien just nu och som ska vara där i 1 år, vi hade inte pratats vid i telefon sen hon åkte, så blev ett ganska långt samtal med en del catch up, skratt, lite tårar och saknad!


MATILDA ROSQVIST    •     •   http://matildays.se

älskar låten pillowtalk :D

Linnea Aurora    •     •   http://linneaaurora.webblogg.se/

Jag har typ också förträngt Januari?? Hände ens månaden hahaha???

Svar: tror min hjärna inte vill att Januari ska ha hänt..
Fanny Bergquist.


Kom ihåg mig?