But I fear I've grown a rolling stone inside of me

HEJ VÄNNER!

Long time no see, vad har ni haft för er! (okej jag bloggade igår men det var faktiskt tidsinställt heh)
Så har alltså inte bloggat på 5 hela dagar och då skrev jag inte ens ett riktigt inlägg utan la upp en vlogg!
Vad har hänt den senaste tiden?
I torsdags så mötte jag upp en gammal vän och vi drack vin, snacka skit, kolla på pll och sen somnade tillsammans. När hans larm gick vid 6 på morgonen var det inte lika kul då jag sovit extremt dåligt. 
Menmen, morgonmys och glee var inte helt fel det heller. Jag låg kvar och kollade på glee och halvsov ett tag innan jag bestämde mig för att hälsa på Linnéa (och kanske lite gamla lärare) på Grillska! Jag och Linnéa pratade om allt och inget och insåg sedan att klockan hade blivit lite mycket så jag tog mitt pick pack till Örsa för att träffa originalvännerna och en BEBIS! Det är ju så att min gamla och kära vän Hanna har fått barn, en UNDERBART FIN LITEN POJKE vid namn August. Så vi alla träffades hemma hos henne och did some catch up och åt äppelpaj och drack te och gosade med bebisen. MYCKET bra dag. Men med tanke på min obefintliga sömn sen natten innan var jag slutkörd.
När jag kom hem åt jag massa mat, kollade på farmen och sov i 2-3 timmar, vaknade, lagade en andra middag, åt det och kämpade att vara vaken ett tag till så jag kunde få en normal natts sömn. 

Sen minns jag ca inget av lördagen, gjorde med andra ord inget speciellt överhuvudtaget tror jag nog. 
SEN VAR DET SÖNDAG OCH ALLA HJÄRTANS DAG OCH JAG TOG HAND OM MIG SJÄLV HELA DAGEN!
 
Jag hade dessutom chips och dipp och kollade på Glee samtidigt, så jag hade det mer än bra i ca 2h.
Vad gjorde jag mer, jag målade i min målarbok och lyssnade på ljudbok och njöt av kvällen. 
Idag då? Inte överdrivet mycket har blivit gjort, lyssnade klart på ljudboken jag lyssnade på igår, städat lite på mitt rum, hängt upp lite mer saker på väggen och ja inte gjort så himla mycket. 

Imorgon blir det Uppsala med lite shopping(kanske), god mat(självklart) och deadpool på bio(förhoppningsvis bra) med Laura och min bror! Ser fram emot det. Vill till HM för att köpa en likadan tröja jag redan ha men i alla andra färger som fanns pga den bästa tröjan jag äger! Hoppas dem finns kvar... Skulle inte förvåna mig alls om dem inte finns, brukar ha den turen ;-))

Nej har fan inget mer vettigt att säga, som om detta var direkt vettigt.. aja.
PUSS OCH HEJ.


Josäfin Andersson    •     •   http://jossanamigo.blogg.se/

DEADPOOL 10 AV 10 !!!!

Svar: BRA ÄR TAGGAD SOM FAN!!!!!
Fanny Bergquist.


Kom ihåg mig?