Tell me all of the things that make you feel at ease


Igår var jag med en av mina favoritpersoner hela dagen, från att hon iprincip kom och väckte mig kvart över 9 på morgonen till sent på kvällen när vi skildes åt efter vårat biobesök. 
Hon lagade pannkakor till mig för att kompensera upp det faktum att hon väckte mig, hon hjälpte mig diska (okej hon gjorde allt typ), vi låg och kollade på första sinister i min säng för att fräscha upp minnet till kvällen för då skulle vi se sinister 2! Vi åt en lätt middag på café årummet, rekomenderar verkligen deras spenat och fetaost pirog, så OTROLIGT god!!!
Filmen var bra, inte överdrivet läskig, okej jag tyckte den var läskig men jag tycker allt är läskigt, men overall en väldigt bra film, tyckte den var snyggt gjord och utvecklingen från första filmen var också väldigt smart då dem ändrar fokuset lite på hur historian berättas, och hallå boogieman, mr. boogie, eller bughuul eller ja bara den läskiga typen i sinister är ju ändå det läskigaste man sett.

Just nu ligger jag i min säng och är uttråkad till 100. Ligger och lyssnar om och om och om igen på troye snya EP för den är så fantastiskt bra. Hoppas ni har det roligare än mig!
Puss


Josäfin Andersson    •     •   http://jossanamigo.blogg.se/

ÅHHH have 2 see it!!


Kom ihåg mig?