only fools fall for you.

 
En av de mest heartbreaking videorna jag någonsin sett. Helvete vad detta är bra, helvete vad Troye är bra, men HELVETE vad denna text gör ont just nu.

Cloudburst


SÅ MYCKET TIPS PÅ DETTA NAGELLACK!!!!!!
Som många (okej typ alla) vet så har HM lanserat en helt ny kollektion med beautyproducts och jag har en del av deras grejer redan men min absoluta favorit är detta nagellack! Hade kollat på det innan men aldrig tänkt att jag skulle köpa det, men gjorde det spontant när jag var inne på HM och köpte lite andra saker och jag ångrar mig inte en sekund.
Först och främst FÄRGEN! bilden gör den inte helt rättvisa då den nästan ser lite blåaktig ut men den är alltså grå och det är sån himla stilren och fräsch färg tycker jag!
För det andra är borsten lite bredare vilket jag tycker är bättre då det är lättare att måla över hela nageln då och det blir ett jämnt lager över hela nageln!
Och sen kvalitén är också bra tycker jag, just denna färg behövde man måla på mer än ett lager för att det skulle bli en fin färg men för mig har det hållt skitbra på själva nageln! 
Denna färg heter som detta inlägg heter, Cloudburst!!!

Capable of more than we know

TIO ORD
jag, är, orolig, över, hur, världen, ser, ut, just, nu

NIO PERSONER VÄRDA ATT NÄMNAS
Aylan, Harry Styles, Karin, Astrid, Emma, Linnéa, Laura, Filip, jag

ÅTTA FINA SAKER
att somna till ljudet av regn, kyssar, solidaritet, bra musik, hösten, feminism, min familj, att skriksjunga till bra musik med sina vänner på en roadtrip

SJU INTRESSEN
skriva, läsa, festa, sova, kyssas, shoppa, fotografera

SEX BRA EGENSKAPER
att vara lojal, bestämd, inkluderande, smart, trevlig, en bra lyssnare

FEM ÖNSKNINGAR
att jag kommer in på universitetet nästa höst, att alla inser att varje flykting är en person, att alla swishar pengar till radiohjälpen(9019508, skriv FLYKT i meddelandet)/annan organisation som stödjer flyktingarna just nu, att Troye Sivan kommer till Sverige för att göra en spelning, att jag vinner nån av tävlingarna för att träffa Demi Lovato

FYRA LÅTAR
Colors - Halsey
Wasting My Young Years - London Grammar
First Defeat - Noah Gundersen
Angels - The xx

TRE DRÖMMAR
att gifta mig med Harry Styles, att mitt liv löser sig tillslut och allt går bra, att bli storsäljande författare

TVÅ PLATSER
Hemma hos pappa sittandes i mitt fönster, biblioteket

EN LÄNGTAN
att sluta ligga i sängen och gråta för jag är så otroligt trött på allt