You're perfect the way you are.

Idag var jag och badade med en stor del av min skola, ångesten steg mig smått över huvudet när jag insåg att jag ska visa mig i bikini, senast jag gjorde det vägde jag nästan 10 kilo mindre än vad jag gör idag. När jag väl bytt om och var i vattnet insåg jag hur dum jag var som oroa mig. 
Liksom, hallå, jag är fan fab and fierce as fuck, för min kropp är FANTASTISK precis som den är! Och det är alla kroppar!!
 
(TW!!!)
För något år sedan insåg jag inte detta, jag hatade allt hos mig själv och jag rasade i vikt, jag drack inte ens kolsyrat vatten med smak för jag trodde det innehöll massa onödiga kalorier jag inte behövde. Jag räknade varje kalori jag stoppade i mig och tränade så mycket och så ofta jag kunde, jag skippade måltider när jag kände för det för jag trodde det inte gjorde någon skillnad, för jag såg ändå ingen. Nu när jag tittar tillbaka ser jag hur fel jag hade. Idag äter det jag känner för och gör det jag vill, jag lever mitt liv som jag vill och om det innebär att äta choklad varenda dag, så är det så! 

På den första bilden är hur jag såg ut i slutet av 2013, jag var konstant trött och hade ingen ork alls, jag kämpade med att gå ner i vikt varje dag och tyckte jag var störst i hela världen. Nu när jag kollar ser jag hur mina nyckelben sticker ut mer än vad dem ska och jag blir så ledsen för jag mådde verkligen inte bra, alls. (sen finns det självklart människor som har denna kropp utan att vara sjuk och jag shamear inte dem utan detta är helt annorlunda).
På den andra bilden är hur jag såg ut igår kväll, enligt mig, en normalbyggd kropp och jag är SÅ GLAD att jag äntligen inser detta? Det tog mig 2 år att inse att jag faktiskt är fin precis som jag är, med eller utan platt mage.
 
Varför är det så tabu att ÄLSKA sig själv? Man får verkligen inte säga att man är snygg eller vacker eller bra på något för då är man ego och självgod. Och det är så dumt? Tycker alla ska kunna säga att man fan ÄR GRYM, för det är alla på ett eller annat sätt. Och om någon därute ser detta blogginlägg och tycker att detta är smaklöst och jag ser bättre ut på första bilden, FUCK YOU, det är ett helvete att vara sådär sjuk och det är inget jag önskar på någon, inte ens på mina värsta fiender(om jag hade några dvs). 

Det finns mer än bara min kropp jag älskar med mig själv; 
Jag älskar mina ögon och ögonfransar för det är en sjukt bra feature i mitt ansikte.
Jag älskar mitt leende och mina tänder.
Jag har börjat älska mina ögonbryn!
Jag älskar dessutom mina händer för tycker dem är jättefina.

Tycker alla ska börja uppskatta mer saker hos dem själva, även om det är något smått, även om det tar tid, så finns det något hos varje person som är vackert, om inte allt.
Jag tycker ni som läser detta ska kommentera något ni gillar/älskar hos er själva! Vill ha en positiv vibe i mitt kommentarsfält för ni alla är FANTASTISKA.Josäfin Andersson    •     •   http://jossanamigo.blogg.se/

WOHO U GO BABE!


Kom ihåg mig?