With ears to see and eyes to hear.

Livets fulaste bilder på mig men bilder där jag är som lyckligast


Tisdag den 24/3 skulle jag se Pierce The Veil och Sleeping With Sirens, jag hade bara en vanlig biljett för när jag skulle köpa meet and greet var jag pank som ett as och jag var så ledsen, grät i några timmar över att vara fattig student och missa detta otroliga tillfälle. 
Tisdagen kom och jag var så innerligt taggad då jag verkligen velat se dessa band så himla länge (har sett PTV en tidigare gång). Efter lunchen sitter jag och scrollar igenom twitter och då har en tjej jag följer retweetat att det är någon som säljer en M&G biljett, för 400 kronor (vilket är ingenting då jag betalade 370 för min vanliga) skriver fort som fan och helt plötsligt så är biljetten min!! Har aldrig varit så stressad och nervös i hela mitt liv men WOW va allt var värt det. Efter många timmar i kylan så fick vi komma in och sen var det min tur att ta bilderna.
Det första jag säger är "I'm so blessed to be here" till första bandet (SWS) alla säger typ tack för att du kom osv, sen säger jag att jag älskar dem och de bah AWWW, sen (även fast man inte får wopps) vänder jag mig om och kramar sångaren i bandet för wow vad jag älskar honom och deras musik har hjälpt mig genom så mycket och han kramade sjukt hårt tillbaka. När jag sen gick till PTV sa jag samma sak att jag var "blessed" över att få vara där, Vic (sångaren i bandet) frågade vad jag hette och han bah nice to meet you och jag bah "nice to meet you too I love you!!!" (nej vadå desperat) han bah skrattade och bah "I love you too!!" sen gled jag därifrån och var så innerligt chockad och fatta inte riktigt vad som hade hänt. Men wow va fint allt var och konserten var så fantastisk och när SWS sjöng "A Trophy Fathers Trophy Son" så brast det och jag grät som ett barn. 

Allt var så fint och jag var så lycklig.Kom ihåg mig?