en ovärd 19årsdag blev den bästa någonsin.

Jag kan lista mina tre bästa födelsedagar, det är lätt;
På plats 3 ligger min 14e födelsedag som jag spenderade på ett äventyrsbad i dalarna hela dagen, ni som känner mig vet att jag ÄLSKAR att bada och det var bara så himla roligt alltihop, fick massa twilightgrejer, en egen dator och into the wild på dvd.
På andra plats ligger min 18e födelsedag, klart den måste vara med på listan, hade en superbra dag med en fin frukost och sen gick jag och tatuerade mig, var så sjukt nevös men det var en tatuering jag velat ha i typ 4 år så var mer än taggad, sen var det självklart dags för min allra första utgång och jag hade det så himla trevligt med massa människor jag tycker om och ja allt var väldigt väldigt bra bara!

Men på första plats ligger från och med nu dagen i all ära, min 19e födelsedag.
Det var så sorgligt för jag var ganska ledsen igår, jag låg hemma i min säng och kände mig så innerligt ensam och mådde ganska dåligt, jag skulle fylla 19 dagen efter och kände mig som ensamast på jorden. Satt sedan med min mamma och kolla mello och blev sådär lagom salongsberusad (i min ensamhet, hahah sorgligt), skrev till Astrid som jag alltid gör när jag mår lite dåligt, även fast hon är så långt bort känns det lite bättre av att prata med henne.
Klockan började bli mer och mer och jag blev tröttare (och fullare) och valde att lägga mig i sängen och kolla film. Astrid hade sagt att jag skulle hålla mig vaken till 00.00 så hon kunde ringa och sjunga för mig, så jag ställde faktiskt klockan på 5 i tolv.
Sen blev jag röksugen och mina cigg var såklart slut så runt kvart över 11 går jag och min bror till statoil för att köpa cigg, mitt sista paket som 18-åring. 
Kommer hem, allt verkar som vanligt (förstår inte hur min familj höll minen...) och jag går till mitt sovrum, öppnar dörren, tänder lampan och får en liten hjärtattack, på min säng sitter några av mina bästa vänner, som har åkt HELA VÄGEN FRÅN NORRKÖPING I EN HYRD JÄVLA BIL??? Asså jag vet inte hur jag inte brast ut i tårar och la mig på golvet, jag var så chockad och glad och tacksam och wow allt var så fint gjort och jag vet inte ens vad jag ska säga, blev helt mållös. på riktigt. Vid tolvslaget bestämde dem sig för att sjunga och Astrid bestämde sig för att sjunga ALLA verser. Några av oss åkte till donken för att köpa mat (förlåt igen astrid för att vi glömde din mat</////3) och sen satt vi och prata och gjorde mest ingenting, vi rökte, sen blev alla plötsligt jättetrötta. Och då bestämde sig alla (förutom astrid som var sur på oss) att lägga sig i min säng, alla vi FEM. Dum idé, alla verkade somna förutom jag, som låg på Ida, sen vid 2-2.30 kommer astrid och mina bröder in för att röka, följer med dem, sen lägger sig jag och Astrid på soffan och sover ett tag, till typ kvart i 7 för att vara exakt, sen var det att väcka dem andra så dem kunde åka hem igen. Vi tog en morgoncigg och sen massa underbara (och sorgliga) hejdåkramar. Sen var det bara att gå hem och lägga sig i sängen igen, med det största leendet på läpparna någonsin. 

Jag har världens bästa vänner, så är det bara.
Karin Lygnersjö    •     •   http://karinlygnersjo.blogg.se/

Åh, vad underbart det låter!


Kom ihåg mig?