Don't forget where you belong.


"Made a lot of changes, but not forgetting who I was."
 

Förra veckan var jag i Göteborg med 4 fantastiska tjejer.
Vi hade världens bästa tid tillsammans och såg bandet som förde oss ihop. 
Vi åt gott, vi skrattade mycket och vi mådde så innerligt bra allihopa. 
Vi pratade om att spontantatuera oss men trodde det var på skämt, men jag och Karin var seriösa.
Så onsdag eftermiddag satt jag inne hos tatueraren med nålen mot min hy. 
Vad skulle jag tatuera? Varför skulle jag tatuera det? Vad gör jag?
Karin och Camilla skulle också tatuera sig, både var inställda på något One Direction relaterat, som ändå betydde mer än bara en koppling till bandet. 
Själv hade jag ingen aning.
Men jag valde att följa samma spår, även fast jag själv inte hade en större mening bakom det.
Det blev titeln från en av deras låtar från deras tredje album, fint, och behöver inte betyda just One Direction, för om man inte vet vad det är för låt, kan det bara vara ett vanligt citat. 
När jag sedan tänkte efter varför jag faktiskt valde dem här orden så slog det mig, jag tror dessa ord ändå har större betydelse än vad jag tänkte från början. 
 
Innan vi åkte och ja egentligen direkt efter studenten hade jag en liten breakdown. Jag kunde inte sova, jag vaknade i panik natt efter natt, hade svårt att äta och orkade inte ens ta mig ur sängen. 
Jag låg i min säng, kollade om säsonger av Glee och grät mest hela tiden. Jag hade en identitetskris och ifrågasatte allt, vem jag var, vad jag ville, min framtid, varför jag ens blev satt på denna jord. Ibland var det så illa att jag inte ville vara kvar, men jag hade inte den sortens tankar, att avsluta mitt liv, utan jag ville bara inte vara kvar.
Jag tappade helt enkelt bort mig själv.
 
Och då tänkte jag att om det händer igen, kan jag lägga handen på min högra axel och påminna mig själv "Don't forget where you belong"
Spontant var det en kul grej, vi hade sett One Direction dagen innan, jag var där med 4 personer jag lärt känna genom det bandet, jag var i Göteborg på riktigt för första gången, men när jag tänker efter så kanske den betyder mer än vad jag trodde.

If you ever feel alone – don't.
You were never on your own.
And the proof is in this song.Josäfin Andersson    •     •   http://jossanamigo.blogg.se/

faaan vad snygg!!


Kom ihåg mig?