♀ my clothes do not determine my consent ♀

 
 "Vad hade du på dig?"
"Du får skylla dig själv att du hade så utmanande kläder"
"Om du hade valt andra kläder kanske det inte hänt"
 
- Att beskylla en kvinna på vad hon har på sig om hon blir utsatt för saker mot hennes vilja är som att säga att det är ens eget fel om man blir allvarligt sjuk. Det sitter inte hos personen som blir utsatt, utan hos personen som utsätter. -

Om jag hade valt att ha på mig en förstor tjocktröja och fula mjukisbyxor så kanske inte han gett sig på mitt fjortonåriga jag. Om jag inte hade haft ett tight svart linne med mycket urringning och tighta byxor hade han kanske lyssnat på mitt nej. Om jag hade klätt mig mindre utmanande hade han kanske aldrig försökt från första början. 
Att jag inte hade rätten att klä mig som jag ville utan att bli tagen på utan mitt samtycke är vidrigt.
Det är vidrigt att männen slänger det i ansiktet på oss "du kanske borde klätt dig annorlunda".
Männen har inget att säga till om här, det är min kropp, det är mina kläder och det är mitt val. 
Jag kan få gå klädd i vad jag vill utan att någon ska tro att de har rätten till att få göra vad de vill, jag ska få gå klädd precis som jag vill utan att någon ska säga "men du är ju klädd sådär, trodde du ville".
Om jag säger att jag vill, då vill jag, om jag säger nej jag vill inte mer, så ska personen sluta, om jag säger nej, då ska inte personen försöka från första början.
Att jag genast som kvinna ska bli sexualiserad för min kropp, att jag ska ha den i skymundan, för männen kan inte hålla sig i takt i min närhet, bara för jag föddes i en viss kropp, bara för jag har två extra fettknölar på mitt bröst sexualiseras så mycket av samhället.
Min kropp ska inte bli sexualiserad, min kropp ska få vara precis som den är, den ska få gå klädd precis som den vill, och mina två fettknölar på bröstet får härja precis som dem vill också.
 
För det är min kropp, och utan samtycke från mig, så får du inte röra den eller säga ett knyst om hur jag klär den, använder den eller exponerar den för världen.
 
 


Anonym    •     •   http://melzies.for.me

Bra skrivet!!! YOU GO GIRL!!!!

Vad tycker du om folk med barnvagn??
http://melzies.for.me/2015/augusti/folk-med-barnvangar.html#comments

Kika in och se min åsikt om det! kram<3


Kom ihåg mig?