And at once I knew I was not magnificent

Hej där vänner idag var en underhållande dag! Vaknade runt 8-8.30 och hade sådan abnormal smärta i vänster sida av mage att jag trodde jag skulle spy, men nej icke. Efter ett tag släpper det och jag somnar om, vaknar igen vid 11-11.30 och har iprincip samma smärta på samma ställe. Väntar ut den smärtan också tills den släpper. Gick runt och hade småont hela tiden och då blev såklart mamma orolig och vill att jag ska ringa sjukvårdsupplysningen och kolla, jag bah äsch det är ingen fara. Men mamma får som hon vill och vi ringer dit, och hon på andra sidan änden säger att det nog är bäst om jag åker till akuten.

Uppskatta den otroligt snygga outfiten
 
Sagt och gjort, åker in! Vi behövde inte ens vänta länge och jag var bara där i 2 och en halv timme, sååå skönt. I alla fall, får ta några blodprover, kolla lite blodtryck, puls (som var lite hög, men det var vanligt vid infektion i kroppen), så får jag ligga där ett tag och det är såå tråkigt, men fick tillgång till wifi för mamma hade koll på lösenordet ;-))) 
Efter ett tag kommer det en läkare och trycker på mina organ, slår mig på ryggen och ja, är en läkare. Skrattade när han höll på och vet inte ens varför? Innan han skulle gå säger han "ja du skrattar så är nog inte så farligt" svarar med "jag skrattar åt smärtan" han blir tyst och går därifrån. Vi får vänta ett tag till, sen kommer han tillbaka och säger att det inte är så farligt, bara att mjälten är lite svullen, men inte allvarligt mycket, sen att levervärdena är förhöjda men gått ner sen jag kollade senast (ca 2 veckor sen). Sen fick jag åka hem! Jobbiga är att jag haft ont i magen sen dess lol. Men är på bättringsvägen, är mycket piggare, lymfkörteln på halsen har gått ner, har inte lika ont i halsen och har inte längre feber! TACK OCH LOV. Hoppas att mina organ get their shit together och jag kan bli fullständigt frisk!!

Liten update om mitt liv bara, hoppas det är bra med er.
Puss
 
 
 


Josäfin Andersson    •     •   http://jossanamigo.blogg.se/

Men get well någongång nudåå D:


Kom ihåg mig?