ritar smileys med två X

 
Hej där amigos!
Sitter just nu i mina babyblå pyjamasbyxor och kämpar mig igenom gymnasiearbetet, är inte så mycket kvar nu!!!!! (kämpa)
Men behövde en paus från skrivandet innan jag somna av tristess, för det är verkligen tråkigt, en sak som är säkert. Idag har jag varit jättejättejättetrött då jag kom hem, åt knäckebröd, kollade på några youtubevideos och sen somna, bara sådär, blev helt plötsligt helt död och kändes som jag hade blivit påkörd. 

Var dessutom sjuk förra veckan superkul, nice, roligt och så vidare! Tror min konstanta trötthet dessutom beror på lite brister på protein och kanske lite järn (att få i sig dåligt med protein när man är vegeterian är ju ändå det bästa lol). 
Vad finns det mer att säga? Jag och några i klassen drog en jävligt bra eftermiddagsfylla och första tequilashoten drogs 5 på eftermiddagen, kan ärligt säga att jag däcka vid 10 sen när jag kom hem, men kul var det!

Hoppas det är bra med er andra så kanske vi hörs snart, puss.

ta råd från henne nu för hennes råd kommer bli dyra

Det har varit väldigt dött här kan man säga, kan vara för att jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om och jag har inte riktigt tid.
Jag tar studenten om 46(!!!) dagar och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta, har några få rester, har betat av dem ganska bra den senaste tiden, lite därför jag inte direkt bloggat.
Gymnasiearbetet ska in om ca 2 veckor och det är jag inte riktigt redo för, och har dessutom andra uppgifter att jobba med under tiden så är ganska stressad för att vara ärlig.
Har dock sökt så oändligt mycket jobb, och väldigt många i norrköping/söderköping då jag tänkte att jag ska vara där under sommaren ett tag. 

Vad har hänt då? Träffat en fin person som gör mig så jävla glad, var hos astrid i veckan och söp skallen i bitar en onsdag, fått hem min studentklänning och den är SÅ PERFEKT, är mer än nöjd. 


Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva? En av anledningarna till varför jag inte bloggar.
Vad ska jag blogga om? Vad vill ni se? PLZ HELP.

Leaving.