My outsides are cool, my insides are blue

(sådär sjukt sur och allvarlig på bild i ett stökigt rum med smutsigt hår och en keps, lite så jag såg ut idag)

Hej igen där bloggen, gör en vanlig uppdatering idag! (okej klockan är typ tolv just nu)
Bloggen har varit lite lidande just nu och har mest kommit upp videos från mitt gymnasiearbete jag vet (subscriba vetja ska försöka nå 50 subs innan jul/nyår) men jag har verkligen inget att skriva. Mitt liv är så sjukt tråkigt och händelselöst just nu (även fast det precis var lov och hann både med höstlovsfest, en tripp till stockholm med mami och en halloweenfest) men jag sitter mest framför datorn och gör absolut ingenting, jag borde egentligen plugga men har varken ork, motivation eller hjärna för det, jag är inte den smartaste inte. 
Har 12 ogjorda uppgifter som ligger på hög och får troligtvis F-varning i religion på fredag eftersom jag bara lämnat in en uppgift sen vi började skolan i Augusti. Vet inte vad som hänt med mig egentligen, förut GJORDE jag i alla fall uppgifter, nu sitter jag bara och stirrar på dem och sen stänger jag ner dokumenten och gör något annat, vet inte riktigt vad jag ska göra, kanske TA TAG I MITT LIV? 
Ska kanske plugga imorgon på fotografisk bild för vad gör jag annars där? Ingenting, alls.
Är trött på alla ämnen vi har i skolan ser verkligen inte fram emot något? inte ens mediaproduktion som jag brukar tycka är hur kul som helst. Så vet inte riktigt hur jag ska göra, ska väl försöka ta mig igenom det värsta och bara fortsätta, vill ändå klara skolan nu till studenten känner jag.
Nej nu måste vi prata om något positivt men det enda jag kunde komma på var att mina ögonbryn var on point idag, hoppas ni har några fler positiva saker på er lista.


Kom ihåg mig?