Räkna hur många gånger jag säger Norrköping!

 

Wasting my young years.

(En gammal bild från 2011 tror jag nog!)

Hej igen där bloggen, förlåt för kass uppdatering och förseningar. 
Skulle ha svarat på frågorna i torsdags men blev inte så, då tänkte jag kanske svara på dem idag, men det har inte heller hänt så tror jag svarar på dem på måndag! (Fortsätt alltså ställa frågor till frågestunden!!)
Nå vad har hänt denna vecka då? Ingenting, bara massa stress, ångest, trötthet, saknad, och skit egentligen. Vissa dagar har självklart varit bättre än andra och vissa har jag bara velat sova hela dagen. 
Jag saknar norrköping hela tiden och vill dit igen, igen, igen.
Har 2 skoluppgifter kvar att göra, men jag tror jag klarar det (i alla fall historian) sen är jag klar för terminen, snart går jag ut 2an och ska alltså börja 3an wow. Ska vara klar med allt till nästa måndag (inte nu på måndag utan veckan efter det alltså!!) har långledighet framför mig nu som ska läggas på ständigt pluggande (och kanske lite solande). JUST KIDDING JAG SKA TILL FUCKING NORRKÖPING ASSÅ PRAISE THE LORD. Går måndag och tisdag sen är jag ledig till tisdagen därefter! Jag ska kämpa för att bli klar med allt, blev ju för all del klar med ett arbete på en(!!!) kväll häromdagen!

Jag hoppas ni har det bra och njuter av solen, det gör jag! (även om jag inte får nån färg what so ever)

These moments were for us

Såhär positiv och taggad är jag på att lämna norrköping och komma tillbaka till uppsala.

Har haft den mest perfekta helgen någonsin, jag har aldrig varit såhär jävla lycklig på länge.
Fick äntligen träffa Astrid, som jag inte träffat sen förra sommaren(!!) och åh så jag saknat henne. 
På fredagen åt vi middag med hennes mamma och hennes pojkvän och vi gick och pratade om livet och vad som hade hänt i livet (även fast vi visste iprincip allt pga smsar hela tiden) och det var bara så fint.
På lördagen var det en av de bästa kvällarna fick träffa både Kajsa och Emmalisa för första gången och fy vilka fina människor. Fick träffa Malin igen(!!) och massa annat härligt (OCH GALET SNYGGT) folk. Fina människor, massa alkohol, vattenpipa, musik, bra väder, livet kunde inte bli bättre.

Och nu är jag påväg hem igen, och det tar emot som fan för allt jag vill är att stanna, stanna där föralltid.
När gymnasiet är slut flyttar jag nog dit. Det ska jag tamefan ta att göra.
Puss alla (och glöm inte frågstunden, massa bra frågor har redan ramlat in!)