I'll go crazy if I don't go crazy tonight

(omg en selfie från i fredags)
 

Vad har jag gjort idag? Jo, jag vaknade kvart i 7 imorse för jag skulle in till Uppsala för att se Ulrik Munther, men när jag vaknade insåg jag att mitt busskort var slut och jag är luspank, jag började gråta, grät i en halvtimme, låg kvar i sängen, väntade tills Ulrik var med, kollade, grät lite mer, sen somnade jag om, efter nån timme vaknade jag igen, pratade med min mamma lite, gick och grät igen, var ganska känslosam då jag älskar Ulrik Munther så mycket?? Sen typ 2010, och detta var liksom en av de få chanser man får att få träffa honom och det kunde jag inte, då är det okej att vara ledsen. 
Annars då? Vad har jag gjort idag? Lyssnat/tittat på musikhjälpen i princip hela dagen och pluggat. Och jag är inte som andra som kan göra några uppgifter på en dag, nehe du, har jobbat med samma uppgift hela dagen, och har knappt kommit halvvägs. Är så jävla dålig egentligen, inte undra på att jag har 10+ uppgifter som jag behöver göra som jag inte gjort. Men denna uppgift är nog viktigast av alla jag har att göra då kursen den hör till faktiskt tar slut nästa vecka, bra där Fanny, har dessutom en slutuppgift att göra i denna kurs men kommer aldrig hinna det? Bara jag blir godkänd blir jag nöjd, sen så tänjer jag väl på några deadlines, men ibland måste man det för att inte bryta ihop.

Och det är okej, det är okej att inte orkar hela tiden, att inte klara allt, det är okej att ta det i sin egen takt, det är okej att misslyckas, det är okej att misslyckas igen, det är okej att klara det, det är okej med ett E, det är okej med ett A, det är okej att göra en halv uppgift, det är okej att göra allihopa, DET ÄR OKEJ.
Jag är ingen skolmänniska över huvudtaget, jag kämpar så innerligt att klara skolan, och är ärligt ganska ledsen att mina betyg kommer se ut som dem kommer denna termin, kommer inte ens få till de betyg jag skulle vilja ha, för allt är verkligen FÖR svårt just nu. Kommer sluta med att jag inte kommer komma in dit jag vill och jag antar att det också är okej, för jag vet egentligen inte hur jag annars ska göra. Alla är inte anpassade för skolan, för att klara det så jävla bra, för att nå topbetyg, för att orka plugga, för att orka pressen, för att vara så himla klipsk och smart, jag är inte den personen, jag gör mitt bästa och det får räcka så långt det går helt enkelt.

Jag hoppas det är bra med er. Denna vecka har annars varit fantastisk, träffat Stenström, krunis och panda da panda, haft sån energi, sån glädje, bara på grund av musikhjälpen! 
Ni är bäst, kram på er.

Kom ihåg mig?