hold on to your friends

Hejsan, det var ett tag sen nu, men jag har varken haft lusten eller orken till att blogga och ännu mindre något kul att blogga om. Mina dagar har bestått av skola, komma hem, egentligen behövt plugga, gråtit en skvätt pga klarar ej av att plugga, kanske sova en stund, slösurfa och lägga uppgifter på hög (har 13 ogjorda).
Så har inte riktigt känt för att blogga direkt, men jag kanske ska bli bättre på det. 
Idag var jag "ledig" (alla lärare var borta så vi skulle varit hemma och jobbat, gjorde jag det? näe)
Gick upp vid 11 snåret utvilad och glad, gjorde mest ingenting ett tag sen blev klockan helt plötsligt ganska mycket och jag hade en timme på mig att klä på mig, fixa mig, packa och röra mig mot Uppsala.
Skulle först åka hem till Laura för att spela in en video till min youtubekanal (som dessutom är mitt gymnasiearbete så kan ju säga att jag har gjort lite skolarbete!). Efter oändligt med skratt så drog jag mig tillbaka till stan där jag träffade en nervös nybliven 18åring som skulle skriva prov.
Efter det gick vi och åt middag tillsammans på rififi och öppnade presenter, eller ja, hon öppnade presenter!
Sen drog vi oss mot terassen och Karin fick äntligen köpa alkohol lagligt, eftersom båda inte hade så mycket pengar så blev det två cider sen fick det räcka för kvällen. 

Nu sitter jag här och borde egentligen plugga/sova men har istället delat upp vilka bilder som blev bra från spelningen jag var på i lördags (mer om det kommer i ett annat inlägg!)
Hoppas ni har haft en bra måndag, för det har jag! (detta var ett väldigt tråkigt inlägg och det är lite därför jag inte bloggar så ofta lol)

(GLÖM INTE ATT MUSIKHJÄLPEN HAR BÖRJAT OCKSÅ, det ser jag mycket fram emot!) 
1. Min allra finaste tröja som jag använder för första gången (köpte den i Augusti)  2. Skrattade så mycket att tårarna nästan rann när vi filmade in min nya video (hoppas ni också skrattar!)  3. Mitt försök till att slå in en present, jag är fan värdelös, kan man gå kurs i sånt??  4. En väldigt glad 18åring som precis fått visa sitt leg och fått ett grattis från bartendern!

Kom ihåg mig?