18/12 - 2014

Såhär pigg och fräsch känner jag mig just nu
 
Hej där! Hur mår ni? Mår ni bra? JULLOV SNART HÖRNI GUUYS! 
Idag är det torsdag och sjukdag nummer 2 för mig då, imorgon har skolan julavslutning men har varken orken eller lusten att gå (sorry not sorry) men måste verkligen försöka piggna till tills på lördag, då ser jag Markus Krunegård med min mamma (hennes julklapp) och har så inte lust att stå där dödsförkyld medan jag sjunger med till Hell Yeah Norrtälje. 

Annars då? Jag har snart kollat klart på alla harry potter filmer men tog en paus från harry potter och kollade på trassel, så underbart mysig film. Fick reda på idag att jag fick C(!!!) på mitt omprov i naturkunskap men även C på provet vi hade förra veckan, och på det var jag 3 poäng ifrån A(??) frågar mig själv hur det ens är möjligt.
Påtal om A fick jag det på min absolut sista uppsats i Religion, så det känns skönt av avsluta kursen med ett A, även om jag får C i hela kursen, är bara så glad. Har egentligen mer plugg att göra, men väntar med det till under lovet eller ja, nästa år helt enkelt. Kanske får en eller annan F-varning när vi börjar, men vad gör det om hundra år.
Nu ska jag dricka mitt ingefärste, bädda ner mig i sängen, kolla på film och hoppas jag mår bättre snart!
Puss på er.
 Kom ihåg mig?